Wij gaan direct aan de gang

Nadat wij jouw bericht hebben ontvangen, nemen we een kijkje op jouw pagina, en maken we een samenvatting, en analyse van bepaalde punten die aangepast kunnen worden, of simpeler gemaakt kunnen worden. En starten hierna gelijk met een marketing onderzoek om de juiste manier van adverteren vast te stellen, dit doen we in nauw contact met jou.

Hoe wij te werk gaan

Google Admarkt onderzoek

We beginnen met het onderzoeken welke vorm van termen passen bij jouw product, en hoe specifiek we moeten zijn in de vorm van termen om de hoogste conversie te realiseren.

Opzetten van Google Ads & Analytics

Heb je nog geen Google Ads account? En geen analytics account? Dan helpen we jou bij het opzetten ervan.

Content strategie uitwerken

Via Google krijg je potentiele klanten binnen. Maar deze klanten moeten wel via de juiste weg omgezet worden naar daadwerkelijke klanten!

Dus moeten we de juiste funnels omzetten, zodat ze doen waar ze voor op je website komen, een bestelling plaatsen, een telefoontje naar jouw kantoor plegen.

Kwaliteit = Minder kosten

Google werkt met kwaliteit score. Dit is een ingewikkeld systeem, dat in simpele termen betekent. Hoe meer jouw product past bij de zoekresultaten, hoe minder je betaald voor de juiste klanten.

Dit doen wij tijdens de content strategie, daarom is dit een hele belangrijke stap.

Tijdelijk Pakket in plaats van €499,99 voor maar €199,99 per maand bij een advertentie budget tot 1000euro per maand
1x in de 4 weken een update.

Pakket 249,99 per maand bij een advertentie budget tot 5000euro per maand
1x in 2 weken een update,